RadiAnt DICOM Viewer - Discussion Forum
WMI error message

I suddenly am getting an error message regarding my WMI not being on and therefore my RadiAnt has stopped working. But my WMI IS on. I have even stopped and re-started it.
What is the problem and what would be the next step?
Thank you


Nov 21, 2018 11:54 PM
by Ron
The message you get is displayed on systems where the licensing module cannot generate the machine ID required for activation.
This problems arises only when the Windows WMI service is not working properly.
Often this happens, when a process has limited privileges. Please try installing (and running) the software from the administrator account.
Unless you get this service to work (which sometimes can be a complicated procedure), reinstall the operating system or use another computer, you will not be able to install and use RadiAnt.


Nov 25, 2018 03:18 PM
by RadiAnt
Post reply

Author (first name or pseudonym):


Message:


You have to accept cookies to be able to post messages.
Visitors can post messages on the forum without having to register. Please input your first name or pseudonym in the "Author" field. Do not publish any personally identifiable information (PII).

Please ensure you write your posts in English so that our international audience can understand and reply to your message.

The Administrator reserves the right to remove any messages that violate our forum rules; for example, those that are not related to the RadiAnt DICOM Viewer software, published in a language other than English, contravene regulations, etc.